top of page

HANNAHIN PIENI TEATTERI

“Ei ole mitään tolkkua kaivaa itseään tunneliin vaan on mentävä kohti maailmaa. Ihminenkin tarvitsee yhteisön johon kuulua, jossa tehdä työtä, ajatella ja osallistua. Paikan jossa äänemme kuullaan ja jossa voimme vaikuttaa."
Hannahin pieni teatteri

 

Hannah.JPG

Hannahin pieni teatteri on filosofian ja etiikan kysymyksiä pohtiva, kiertävä paperiteatteriesitys. Se piirtyy humoristisena ja vakavana, miniatyyrista maailmankaikkeuteen kurottavana soolo nukketeatteriesityksenä. Esitys on saanut
inspiraationsa Marion Müller-Colardin samannimisestä kirjasta "Le petit theatre de Hannah Arendt". Esityksen keskiössä ovat Hannah Arendtin ajatukset ja kokemukset. Niiden kautta pohditaan yksilön ja yhteiskunnan, hyvän ja pahan sekä demokratian ja ihmisyyden kysymyksiä.

Työn taustalla on toive käsitellä ihmisyyden kysymyksiä ajassamme sekä tehdä esitys erityisesti 10-12 vuotiaille lapsille. Tämän päivän maailmassa lapset ovat nopeasti tiedon äärellä. Sitä tärkeämpää on taiteen keinoin lähestyä eettisiä ja filosofisia kysymyksiä heidän kanssaan. Kuulla lasten ajatuksia taiteen äärellä, siellä on mahdolllista päästä lähelle ihmisen sisintä ja löytää työkaluja pohdinnoille.
 

Premiere: 22.3.22

IDEA, KÄSIKIRJOITUS ja NUKET: Mila Nirhamo

OHJAUS: Perrine Ferrafiat
ÄÄNISUUNNITELU
: Markus Tapio
NÄYTTÄMÖLLÄ: Mila Nirhamo

Hannahit columns

Hannahit columns

Hannahin pieni teatteri juliste RGB

Hannahin pieni teatteri juliste RGB

IKÄSUOSITUS : 10-12v.

KIELI : Suomi

KESTO : 35 min

PYSTYTYS : 1,5 tuntia   -   PURKU : 1 tunti

YLEISÖ : max 35

bottom of page